Toegevoegd aan uw offerteaanvraag

Over Betonblock®

BETONBLOCK®: NO CONCRETE TO WASTE 


Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u meer waarde uit uw overgebleven beton kunt halen? Hoe u dit materiaal kunt omzetten in een product dat zo bruikbaar is dat klanten vanzelf naar u op zoek gaan? Onze producten kunnen u daarbij helpen!
 

Wat zijn de voordelen van werken met de betonmallen van Betonblock®?

 
●       Kostenbesparing door vermindering van restafval en verwijderingskosten
●       Beste prijs-kwaliteit verhouding, producten met lange levensduur
●       Extra inkomsten door de productie van een verkoopbaar product
●       One-stop shop en geen extra transportkosten
●       Milieubewust omgaan met (rest)beton
 

Wat maakt het Betonblock®-systeem zo bijzonder?

Grote betonblokken scheppen bouwmogelijkheden die niet haalbaar zijn met gestort beton. Zeer vergelijkbaar met legoblokken en bijna net zo moeiteloos om mee te bouwen. De blokken vormen een stabiel, verplaatsbaar stapelsysteem met onbegrensde uitbreidingsmogelijkheden waarbij geen specie nodig is, ideaal voor tijdelijke en/of permanente bouwwerken. Een flexibel antwoord op uw behoeften van morgen, die anders kunnen zijn dan die van vandaag.
 

Eenvoudig produceren van functionele betonblokken

De stalen mallen van Betonblock® zijn nauwkeurig ontworpen zodat aannemers met gemak zeer functionele betonblokken kunnen produceren. De blokken passen stevig in elkaar dankzij de noppen aan de bovenzijde en de uitsparingen in de bodem van de blokken. Met deze flexibele manier van bouwen kunt u iedere constructie eenvoudig uitbreiden of aanpassen, op elk gewenst moment.
 
Betonblokken zijn zeer veelzijdig en hebben talloze gebruiksdoelen. De blokken zijn ideaal als scheidingswanden, keerwanden en sleufsilo’s in bijvoorbeeld de recycling of agrarische sector. Ze lenen zich ook perfect voor de bouw van loodsen en gebouwen. Betonblokken worden ook veel ingezet voor veiligheidsoverwegingen om wegen te blokkeren en als hoogwaterbescherming.
 

Het Betonblock® assortiment

Het assortiment van Betonblock® is uniek en uitgebreid. De verscheidenheid aan vormen en afmetingen creëren meer esthetische structuren. Betonblock® heeft speciale betonblokmallen, keerwandmallen, betonplaatmallen, barriermallen en tetrapodmallen in het assortiment. Eén betonblokmal is voldoende voor het produceren van verschillende typen blokken door de verschillende (losse) deelwanden. Bovendien is het door het gebruik van één of meerdere rechte tussenwanden mogelijk om met één mal, meerdere kleinere blokken in één gieting te maken. Alle mallen zijn gemaakt van hoge kwaliteit S355 constructiestaal en een poedercoating afwerking geeft de mal een verbeterde duurzaamheid.
 
Om efficiëntie en kosteneffectiviteit op bouwplaatsen te vergemakkelijken, heeft Betonblock® een scala aan accessoires ontwikkeld om het plaatsen en transporteren van de blokken te vereenvoudigen. De blokkenkantelaar en de rotator plaatsen ieder type blok of plaat in de juiste positie. Betonblokklemmen vergemakkelijken het navigeren van betonblokken terwijl betonplaten worden verplaatst met een speciaal hijs- en kantelmechanisme of onze nieuwe vacuüm plaatlifter.
 

Innovatief systeem, tevreden klanten

Sinds de eerste generatie stalen mallen, vijftien jaar geleden, heeft de innovatie van het ontwerp en de werkbaarheid niet stilgestaan. Het Betonblock®-systeem is het snelst groeiende systeem in de huidige markt. Niet zonder reden is Betonblock® marktleider op dit gebied met meer dan 7.500 klanten in 75 landen wereldwijd. Onze klanten waarderen de hoge kwaliteit van onze producten en de snelle levering uit onze ruime voorraad. De jarenlange nauwe samenwerking met betonproducten en aannemers helpt om snel te reageren op de vraag van de klant.
 

De kracht van Betonblock®

Voor Betonblock® is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten met efficiënte en snelle levering van het allergrootste belang. De producten worden uit voorraad geleverd en vaak op de dag van bestelling verzonden. Transparantie staat hoog in het vaandel, de prijzen staan vermeld op de website en ons team helpt graag met goed advies bij het kiezen van het meest geschikte product en bijpassende accessoires.
 
●       Uniek en compleet assortiment
●       Beste prijs-kwaliteit verhouding
●       Wereldwijde levering uit voorraad
●       Kostenbesparend en gebruiksvriendelijk
●       Vormvaste mallen met een lange levensduur
 

Beurzen

customer-service

klantenservice

De medewerkers van Betonblock®
staan klaar voor al uw vragen.
Bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur
met +31 72 503 93 40 of stuur
een e-mail naar info@betonblock.com